Sas Józsi az utolsó kabaréjára készül

Írta Judit, 2013 október 11 « Előző hír | Vissza a címoldalra | Következő hír »

9_o_sas2_FUSZUtolsó elõadására készül Sas József (74) és társulata. A színész remekül fest ahhoz képest, hogy három hónapja két életmentõ mûtéten esett át.
– Nézd, milyen szépen begyógyult! – mutatta a nyakán a forradást. A kabaré mûfaj koronázatlan királyát – aki már akkoriban azon gondolkodott, leteszi a lantot – június végén engedték ki a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáról.
– Amikor bevallottam a kezelõorvosomnak, hogy szeretném abbahagyni a színészkedést, könyörgött, ne tegyem. Ez tartja életben! Sokkal rosszabb állapotban lesz, ha abbahagyja. Ezt mondta – árulta el Sas a búcsúelõadás, a Lúdas Mutyi fotóspróbáján. – Megfogadtam a tanácsát és belevetettem magam a munkába, pedig éneklés és beszéd közben félrehordott a szám. Megrémültem, talán örökre így maradok, de az orvosok megnyugtattak, ez elmúlik. És így is lett – tette hozzá Sas, aki örömmel újságolta, már a szilveszteri elõadásra is elkeltek a jegyek.
– Az emberek imádják a kabarét, szükségük van erre a fajta humorra. Ennek ellenére ma még úgy gondolom, ennyi elég lesz. Áprilisig lesz mûsoron a Lúdas Mutyi, ha annak a hónapnak a végére érünk, én onnantól kezdve visszavonulok – jelentette ki eltökélten.

Hozzászólás Fenntartjuk a jogot, hogy elutasítsuk azon megjegyzések közzétételét, amelyek nem felenek meg néhány egyszerű szabálynak, illetve amelyek személyes támadások vagy témán kívüliek.